Results 1 to 2 of 2

Thread: NDI capture/output

  1. #1

    NDI capture/output

    Is it possible to add NDI input/output support to Catalyst?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    UK - Milton Keynes
    Posts
    806
    NDI output is possible using the NDI scaler application

    NDI input is not possible with V5

    Regards

    Simon
    Simon Pugsley

    SNP Productions Ltd. (UK)
    Lighting & Video Control Solutions
    Catalyst|Sales|Hire|Training|Support
    Catalyst Dealer UK Europe & Worldwide...

    Office: +44 (0)1908 410129
    Mobile: +44 (0)7958 390034
    simon@snp-productions.co.uk
    www.snp-productions.co.uk

Similar Threads

  1. capture
    By DOUG_I4U in forum Catalyst Technical support
    Replies: 0
    Last Post: 31-03-2014, 03:07 PM
  2. capture vga
    By escueto in forum Catalyst Technology questions
    Replies: 7
    Last Post: 13-02-2011, 01:37 AM
  3. RGB Capture
    By ctcronin in forum Catalyst Technology questions
    Replies: 4
    Last Post: 19-04-2009, 11:17 AM
  4. HD Capture and LFG
    By FinnRoss in forum Catalyst Technology questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2007, 04:05 PM
  5. Vga Capture
    By Gian in forum Catalyst Technology questions
    Replies: 10
    Last Post: 12-02-2007, 08:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •